Sertifioidut asiantuntijat auttavat sinua
Palvelemme yrityksiä pienistä pk-yrityksistä maailmanlaajuisiin organisaatioihin.

Asiakkaidemme kanssa uudistamme työelämän prosessaja ja työkaluja. Käytössänne ovat ihmiset joilla on alansa parasta osaamista ja intohimoa, sekä työkalut, jotka tukevat koko organisaatiota.

Jaamme osaamista, inspiroimme ja haastamme asiakkaitamme luoden yhdessä entistä parempia palveluita. Vain sillä tavalla tuotamme sitä arvoa, jota asiakkaamme ansaitsevat.

 

Toteutamme ja suunnittelemme mieleenpainuvia palvelukokemuksia ja uudenlaisia palveluita, jotta loppukäyttäjät ja yritykset saisivat täyden hyödyn irti teknologioista.

 

Tiedämme miten saumattomasti yhteen toimivat palvelut ja turvalliset järjestelmät rakennetaan viimeisimpää teknologiaa hyödyntäen, vaikka pala palalta tarvittaessa.

 

Teemme palveluista asiakkaillemme tarkoituksenmukaisia ja helposti ymmärrettäviä, nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelemme yhdessä, asiakkaan puolella pöytää.

 

Luotettava infra ja aina ajan tasalla oleva tietoturva ovat tärkeä perusta toimiville palveluille. Palvelusi on asiakkaiden saatavilla, ja teemme kaikkemme tietoturvauhkien estämiseksi.

 

Arvostamme asiakkaidemme aikaa. Kun tarvitset akuuttia apua tai opastusta palvelun käytössä, olemme välittömästi käytettävissäsi.

 

Palvelut

Asiakasymmärrys
Brändi & Yritysilme
Graafinen suunnitelu
Konseptisuunnittelu
Markkinointistrategia
Mediasuunnittelu
Pakkaussuunnittelu
Tuotekonseptointi
Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Mobiilisovellus
Palvelumuotoilu
Softakehitys
Verkkosivut
Verkkokaupat
3D – Visualisointi
3D – Mallintaminen
3D – Videot & kuvat
360 – Panoraamat
Lisätty todellisuus
Virtuaalitodellisuus
Yhdistetty todellisuus
WebVR & WebGL

Me olemme

Tomi Saali

Creative Developer